nieuws

Winterburger op menu Kwalitaria

Sauzen

Cafetariaketen Kwalitaria heeft een speciale winterburger op het menu gezet. De winterse burger bevat onder meer zuurkool en spek.

Winterburger op menu Kwalitaria

Kwalitaria neemt in het winterseizoen een aantal speciale producten in assortiment. De winterburger, een hamburger met een topping  van zuurkool, spekjes en mosterdsaus is de vlaggendrager. Daarnaast staat en er een milkshake met witte chocola op het menu. En een seizoenskroket.

De keten  verrast haar gasten elk seizoen met nieuwe seizoensproducten  om zo verrassend te blijven voor de consument. Het formulehuis faciliteert de ondernemers daarbij met point of sale materiaal en sampling producten zoals bitterballen met de smaak van de seizoenskroket, zoals in dit geval de Winter kroket met een Italiaans pastarecept.

De seizoensproducten zijn volgens de keten zo succesvol dat het marketingplan in 2013 voorziet in extra pos materialen in de winkels. Daarnaast valt en een brochure bij de gasten thuis op de mat. Die bevat zes voordeelbonnen die extra veel korting geven op de seizoensproducten.

Reageer op dit artikel