nieuws

Floriade serveert nu toch frites

Sauzen

De Floriade serveert sinds afgelopen zaterdag toch frites. Cateraar Sodexo Prestige is bezweken onder de aanhoudende vraag van de bezoekers.

Floriade serveert nu toch frites

Frites waren taboe op de Floriade. Volgens cateraar Sodexo Prestige en de organisatie paste de gefrituurde aardappelsnack niet bij een tuinbouwexpositie die gezonde voeding hoog op de agenda heeft staan.

De cateraar is uiteindelijk onder de aanhoudende vraag van bezoekers bezweken. Sinds afgelopen zaterdag staat staan frites met mayonaise op het menu. Een woordvoerder zegt wel dat de frietjes in honderd procent plantaardig vet worden gebakken en worden geserveerd in papieren zakken en met houten vorkjes. ‘Uit bezoekersenquêtes bleek dat de bezoekers het frietje missen’, aldus een woordvoerder in het Brabants Nieuwsblad.

Reageer op dit artikel