nieuws

Verhage Kort Ambacht kroont frikandelkoning

Sauzen

Snackbar Verhage Kort Ambacht in Zwijndrecht heeft op Koninginnedag de aandacht goed op zichzelf gevestigd. Het bedrijf van Richard en Marriëlle Groeneweg hield een recordpoging frikadellen eten.

Verhage Kort Ambacht kroont frikandelkoning

De winnaar van de competitie, Richard de Waard, at maar liefst 10 frikadellen plus nog een halve in een kwartier tijd. Hij kan thuis verder oefenen omdat alle deelnemers een doos frikadellen meekregen plus wat mayonaise voor thuis. De Waard werd na afloop tot Frikandelkoning gekroond.

Richard en Marriëlle Groeneweg van Verhage Kort Ambacht, in 2005/2006 verkozen tot beste cafetaria van heel Nederland door Snackkoerier, behaalden veel publiciteit met hun wedstrijd. Zo kwamen ze er onder meer mee op de voorpagina van een regionaal huis-aan-huis blad.

De wedstrijd was onderdeel van het Koninginnefeest 2010 dat Verhage Kort Ambacht organiseerde.

Reageer op dit artikel