nieuws

Snackmenuprijs voor Filippijnse kippenlollies

Sauzen

Michael Pors van Verhage Fastfood Vuurplaat in Rotterdam heeft de wedstrijd Het Lekkerste Snackmenu op zijn naam geschreven. Pors maakte indruk met Filippijnse kippenlollies volgens oma’s recept.

Snackmenuprijs voor Filippijnse kippenlollies

Sprakeloos stond de wedstrijddebutant na afloop met zijn handen vol met prijzen op het podium. Naast de hoofdprijs pakte hij en passant de sponsorprijs.

‘Ik stond te trillen op het podium. Dit is echt niet te geloven. Het is helemaal geweldig’, klonk de eerste reactie van de zichtbaar geëmotioneerde uit de mond van Pors.

Pors pakte de vakjury in met zijn menu Chickenlollie. ‘Mijn oma uit de Filippijnen maakte altijd heerlijke kippenpoten tijdens familiefeestjes. Mijn vrienden zeiden dat ik daarmee iets moest doen tijdens de wedstrijd’.

Het winnende menu bestaat uit vier kippenpoten ‘volgens oma’s recept’ geserveerd als lollies, aangevuld met een kleurrijke salade, een gepofte aardappel en twee sauzen.

Nummer twee van de wedstrijd werd Lao Shi Chou van King Lao in Lisse. Derde werd Thijs Rietbroek van Snacksalon De Schelp in Roelofarendsveen.

» Bekijk hier de recepten van alle inzendingen…

Bekijk hier foto’s van de prijsuitreiking:

Meer nieuws van de Horecava:

Reageer op dit artikel