nieuws

Gemutste smoothies voor kerstdiners

Sauzen

Smoothies van Innocent staan gemutst te koop. Het bedrijf startte samen met de Beijenkorf en Coffee Company het SuperOma project voor een goed doel. Van de opbrengst krijgen 400 minder kapitaalkrachtige ouderen een kerstdiner aangeboden.

Gemutste smoothies voor kerstdiners

Alle innocent smoothies zijn in beide zaken voorzien van kleine zelfgebreide wollen mutsjes. Van elke verkochte gemutste smoothie gaat vijftig cent naar het Nationaal Fond Ouderenhulp, dat er een kerstdiner van organiseert voor eenzame of minder kapitaalkrachtige ouderen. Tienduizend verkochte mutsjes staan garant voor 400 kerstdiners.

De mutsjes zijn vanaf september door honderden enthousiaste breiers bij elkaar gebreid. Verzorgingscentra, lokale activiteitencommissies en buurthuizen hebben aan de actie meegedaan. Aan de meest bijzondere muts looft innocent wekelijks een prijs uit: ‘De Muts van de Week’. Deze zijn te bekijken op de website van Innocentdrinks

Reageer op dit artikel