nieuws

Chicago Roasthouse debuteert in voorjaar

Sauzen

Het Deense afhaal- en bezorgconcept Chicago Roasthouse opent in de eerste helft van volgend jaar de eerste zaak in ons land. Daarna moet in rap tempo de uitrol volgen.

Chicago Roasthouse debuteert in voorjaar

Dat zegt Leif Rousing, chief executive officer van Chicago Roasthouse. Rousing wil volgend jaar debuteren op de Nederlandse markt en ziet in ons land mogelijkheden voor een snelle uitrol van het concept.

Het in 1995 gestarte Chicago Roasthouse telt momenteel zeven zaken in Denemarken. ‘Om een vestiging rendabel te krijgen, is een locatie met minimaal 70.000 inwoners nodig. In Denemarken zitten we in elke stad met dit aantal. We zijn dus uitgegroeid in eigen land’, aldus Rousing.

Om de expansie in Nederland aan te wakkeren heeft Rousing de hulp ingeroepen van franchiseconsulent Marten van Maastrigt. Van Maastrigt laat weten volop kansen te zien en denkt naast zaken op b-locaties langs drukke in- en uitvalswegen, ook aan een drive-thru.

Chicago Roasthouse is gespecialiseerd op het gebied van beef, kalkoen en spareribs in combinatie met een aardappelcomponent en zelfgemaakte bijpassende sauzen. De focus ligt op kwaliteit, service en snelheid.

Zie ook video en fotoverslag

Reageer op dit artikel