nieuws

Afhaalmaaltijd als pr-stunt in kapsalon

Sauzen

Afhaalmaaltijden dienen als service en pr-stunt van een kapsalon in Leiden. De kapper biedt klanten in zijn salon maaltijden aan om thuis op te warmen of om in de zaak te nuttigen.

Afhaalmaaltijd als pr-stunt in kapsalon

De geknipte actie komt uit de koker van de Turkse kapper Ibo Yalcin. Hij begon vorige week een kapsalon waarbij klanten maaltijden kunnen krijgen.

Klanten kunnen in de kapsalon een macaronischotel krijgen. ‘Mijn vrouw is dagelijks in de weer met macaroni. Ze doet er tomatensaus, groente en kruiden door en wat kaas overheen voor de smaak en klaar. Eenmaal bij de klant thuis hoeft het alleen nog maar even te worden opgewarmd’, aldus Yalcin in De Telegraaf.

Yalcin mikt met de maaltijden met name op studenten. ‘Leiden is tenslotte een studentenstad en we zitten hier pal tegenover studentensociëteit Minerva, dus een prima plek’.

De reden om maaltijden aan te bieden zit vooral in aandacht. Want zegt Yalcin: ‘Het is een combinatie van niets, en daarom zo leuk. Ik wil er klanten en aandacht mee trekken. En ik kan niet anders zeggen dan dat ik flink beet heb’.

Reageer op dit artikel