artikel

Oliehoorn: ‘We zijn ambachtslieden, vakidioten en sausfreaks’

Sauzen 273

‘Altijd bezig met ons vak. Altijd bezig met smaak’, zegt Oliehoorn.  De sauzenmaker doet dat in de eigen fabriek, de proefkeuken in Hoorn.

Oliehoorn: ‘We zijn ambachtslieden, vakidioten en sausfreaks’

Oliehoorn werkt met eigen ‘Sausologen en Fijnproevers’. Waarom? ‘Zodat we de maximale kwaliteitsgarantie kunnen waarborgen. Wij sluiten geen compromissen op smaak of bereiding. We maken het gewoon lekkerder. Dat proef je.’

Oliehoorn is een Nederlands familiebedrijf. ‘We maken onze eigen keuzes en kiezen voor de mooiste sauzen met de lekkerste smaakbeleving. Gemaakt met liefde, geduld, passie en trots. Dat is wat Oliehoorn anders maakt. Onderscheidend, uniek en wereldberoemd bij de kenners.’

Het bedrijf is al meer dan 35 jaar een traditie, zegt Oliehoorn. ‘Thuis op tafel. Bij de barbecue. In een restaurant, de snackbar of op een event. Oliehoorn is er altijd bij om het lekkerder te maken.’

Oliehoorn.nl
Stand 08.222

Reageer op dit artikel