nieuws

Smoothieboek vol vitaminen

Recepten

Wel eens gedacht aan citroengras, gember of dadels in je smoothie? Het recept hiervan is te vinden in het Innocent smoothie receptenboek. Er staan 57 smoothies vermeld in dit Engelstalige boek van de producent van gezonde drankjes.

Smoothieboek vol vitaminen

Het grootste deel van het boek bevat recepten voor smoothies, sappen en ‘thickies’, ofwel yoghurtdrankjes. De recepten variëren van simpele combinaties als sinaasappel, ananas en banaan tot meer excentrieke recepten met bijvoorbeeld steranijs, rozenwater of chocolade. Naast de recepten geeft het boek ook algemene tips over het maken van smoothies en fruit. Zoals welk materiaal er nodig is tot waarin het fruit of groente het beste tot zijn recht komt.

Ook is er advies in te vinden over wanneer je wat kunt drinken als je in een bepaalde stemming bent. Een smoothie met frambozen en rozenwater is bijvoorbeeld goed om samen met een nieuwe liefde te drinken en de combinatie wortel, appel en gember is weer goed voor een perzikhuidje.

Reageer op dit artikel