nieuws

Medewerkster Kwalitaria Vianen onder slachtoffers van schietpartij Utrecht

Personeel 1071

Eén van de dodelijke slachtoffers van de schietpartij in Utrecht is een medewerkster van Kwalitaria Délifrance Vianen. Het gaat om de 19-jarige Roos Verschuur uit Vianen.

Medewerkster Kwalitaria Vianen onder slachtoffers van schietpartij Utrecht

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Kwalitaria Vianen, onder het hoofdkantoor van formulehuis FFC, is maandag dichtgegaan. Het personeel komt vandaag in een besloten bijeenkomst bijeen en er is slachtofferhulp geregeld voor de medewerkers.

‘Het mag duidelijk zijn dat het overlijden van onze medewerkster keihard is aangekomen. Ze was pas 19. Hier zijn echt geen woorden voor. Dit kunnen we niet bevatten’, aldus een woordvoerder van FFC tegen het AD.

Bij het schietincident in een tram op het 24 Oktoberplein in Utrecht kwamen op 18 maart drie mensen om het leven. Ook een voetbaltrainer uit Utrecht overleefde de schietpartij niet. Over het derde slachtoffer is nog niets bekend.

Reageer op dit artikel