nieuws

Aviko komt met Oerfriet met schil

Leveranciers 539

Aviko komt met Oerfriet met schil

Aviko komt vijf jaar na de lancering van Oerfriet met Oerfriet met schil. Hiermee speelt het merk naar eigen zeggen in op de groeiende behoefte van cafetaria’s die in korte tijd een authentiek frietje op tafel willen zetten.

De Oerfriet met schil is exclusief verkrijgbaar in de horeca. Supermarkten krijgen deze friet niet in hun assortiment.

Aviko laat weten dat de nieuwe friet een volle aardappelsmaak heeft en goudbruin van kleur is na frituren. In de aardappelschil zit veel smaak. Oerfriet met schil wordt gemaakt van de Hollandse agria aardappelen en biedt het hele jaar door een volle aardappelsmaak en een krokante bite.

oerfriet met schil

De verse friet is authentiek gesneden en heeft daardoor een ambachtelijke uitstraling. Aviko Oerfriet bespaart flink wat tijd ten opzichte van zelfgemaakte friet.

Naast de 11mm Aviko Oerfriet en de dikkere 14mm, maakt de Oerfriet met Schil het trio compleet. De friet met schil is per direct leverbaar.

Over Aviko

Aviko is in 1962 in Nederland opgericht door 32 aardappelboeren met één missie: waarde creëren uit aardappelen. Hierdoor is het bedrijf gegroeid tot een internationale onderneming met één wereldwijde ambitie.

De kennis van de markt is daarbij de grote troef, en ook het contact met ondernemers is en blijft cruciaal. Dit vormde de basis voor de introductie van Aviko Oerfriet in 2014.


 

Reageer op dit artikel