nieuws

KFC sluit overeenkomst met Bunzl Foodservice

Leveranciers 135

KFC Northern Europe heeft een overeenkomst gesloten met Bunzl Foodservice. Bunzl Foodservice gaat keukenmaterialen, schoonmaakmaterialen en een restassortiment non food leveren.

KFC sluit overeenkomst met Bunzl Foodservice

Hierin gaan zij samenwerken met het logistieke bedrijf HAVI, die reeds het Food gedeelte distribueert naar alle KFC vestigingen in Nederland en Scandinavië.

De eerste gesprekken over een samenwerking tussen KFC Northern Europe (KFC) en Bunzl Foodservice (BFS) startten in april 2017. Doel van deze intensieve samenwerking is het creëren van één leverancier voor non food-artikelen en het ontzorgen van de 58 KFC fastfood restaurants in Nederland door middel van één aanspreekpunt, één assortiment, één factuur, één bestelsystematiek en een optimale supply chain. Naast alle locaties in Nederland worden ook zeven KFC fastfood
restaurants in Zweden door BFS voorzien van de benodigde non food-artikelen. In de komende jaren wordt dit uitgebreid met nieuwe KFC fastfood restaurants in zowel Nederland als België.

Gezamenlijk is er een nieuw, actueel non food-assortiment samengesteld welke tevens interessant is voor overige klanten van BFS die actief zijn in deze branche. Alle KFC locaties kunnen via een op maat gemaakte webshop, in de look en feel van KFC, hun orders plaatsen. De bestellingen worden door HAVI opgehaald bij BFS om deze in zijn totaliteit uit te leveren (Food en Non food) aan de verschillende KFC-locaties.

Reageer op dit artikel