nieuws

Deli XL introduceert cafetaria franchiseformule Restaria

Leveranciers 531

Horeca groothandel Deli XL (vanaf 12 juni Bidfood) introduceert een soft franchiseformule voor de cafetariabranche. De formule gaat de naam ‘Restaria’ dragen. De eerste cafetaria opent zaterdag 1 april de deuren in het Limburgse Helden.

Deli XL introduceert cafetaria franchiseformule Restaria

‘Met franchiseformule Restaria willen wij vrije ondernemers in de cafetariabranche ondersteunen’, vertelt Arian Heijligers, eindverantwoordelijke voor de doelgroep fastservice bij Deli XL, dat vanaf 12 juni door zal gaan onder de naam Bidfood. ‘Het concept biedt ondernemers veel vrijheid, in combinatie met een krachtige formule.’

Eerste cafetaria Restaria 1 april open

Speerpunten van de Restaria-formule zijn volgens Heijligers ‘een vooruitstrevende cafetaria-duurzaamheidsmeter, vrije assortimentskeuze, ondersteuning op het Deli XL cafetariagebied van social media en een unieke bestelapplicatie voor zowel afhalen als bezorgen.’ De eerste Restaria opent op zaterdag 1 april a.s. haar deuren in het Limburgse Helden. Het cafetaria krijgt als naam Restaria Helden.

Reageer op dit artikel