nieuws

Aviko lanceert streetfood kookboekje

Leveranciers 20

Aviko introduceert een streetfood kookboekje voor horeca-ondernemers. Het boekje haakt in op de trend waarbij mensen op elke hoek van de straat eten kunnen kopen.

Aviko lanceert streetfood kookboekje

Het streetfoodboekje staat vol met aardappelrecepten waarmee horeca-ondernemers hun kaart kunnen verrijken.

Inspiratie delen

Aviko wil naar eigen zeggen ‘haar internationale ervaring en inspiratie delen met Nederlandse restauranteigenaren, chefkoks, foodtruckhouders en cafetariaeigenaren, om hen te stimuleren in te haken op de populariteit van streetfood.’

Azië

Wereldwijd consumeren volgens Aviko dagelijks ruim 2,5 miljard mensen streetfood gerechten. In Aziatische landen, zoals India, worden deze gerechten het meest gegeten. ‘Het is in deze landen erg populair, omdat de bereide gerechten bijzonder voedzaam zijn’ – stelt de Achterhoekse aardappelverwerker.

Cafetariahouders en andere horeca ondernemers kunnen het streetfoodboekje gratis bestellen.

Reageer op dit artikel