nieuws

Voetbaltafel voor Karst Hoogeveen

Leveranciers

Cafetaria Karst in Hoogeveen is winnaar geworden van het Wijko vangspel. De hoofdprijs is een gloednieuwe zware voetbaltafel. Deze gaat vandaag of morgen richting Hoogeveen.

Voetbaltafel voor Karst Hoogeveen

Het spel werd gespeeld tijdens de Cafetaria Top 100, maandag 12 oktober in Hilversum. Liefhebbers konden daar ‘stokken vangen’, bij veel mensen nog bekend als onderdeel van TV-programma’s van Ted de Braak.
Het spel werd heringevoerd door satésausfabrikant Wijko en tot grote hilariteit her en der ingezet op events en tijdens promoties. Het team van Karst ving op 12 oktober in Hilversum de meeste stokken, behaalde dus de meeste punten en ontvangt de voetbaltafel.
Onbekend is of de tafel een plek krijgt in de zaak of in de personeelsruimte.

Reageer op dit artikel