nieuws

OLA opent Hapiness Store in Amsterdam

Leveranciers

Ola opende afgelopen donderdag in hartje Amsterdam één van de eerste OLA Happiness Stores. Tijdens deze feestelijke opening op de Dam konden de gasten smaken proeven zoals de Granoo La La, Tropi Colada, Apple Of My Pie en de Caramel Crush.

OLA opent Hapiness Store in Amsterdam

Aankomend jaar zal het vernieuwde concept worden doorgevoerd naar meerdere locaties in Nederland. In de Happiness Store kunnen klanten hun eigen Swirl kan samenstellen of een zogenoemde ‘Favourite’ kunnen kiezen, samengesteld door wereldwijd gerenommeerde chefs in de ijs- en dessertwereld.

Samenwerking OLA en Colourful Rebel

Speciaal voor de opening in Amsterdam heeft OLA een samenwerking opgezet met het populaire mode- en lifestylemerk Colourful Rebel. Alle gasten gingen naar huis met een limited edition Colourful Rebel x OLA sweater. De muziek kwam van de DJ Mr. Wonder en de drankjes werden verzorgd door Luc Belaire, Earth Water en Pure Leaf.

Reageer op dit artikel