nieuws

Prima oogst, prima frites

Leveranciers

De nieuwe aardappeloogst van Farm Frites is volgens het bedrijf ‘van opvallend goede kwaliteit’. De aardappelen zijn later dan normaal gerooid, als gevolg van een koude lente zonder veel neerslag, die gevolgd werd door een hittegolf in juni en juli. Om die reden werd besloten om de aardappelen langer in de grond te houden.

Prima oogst, prima frites

Oogst 2014

Dankzij de goede oogst van 2014 waren de aardappelschuren voldoende gevuld om dit mogelijk te maken. Het resultaat is volgens de aardappelverwerker uit Oudenhoorn een bijzonder smaakvolle aardappel.

Promotiemateriaal

Farm Frites viert de nieuwe oogst onder meer met een speciaal pakket voor cafetariahouders met daarin promotiemateriaal. Hiermee kunnen cafetariahouders de frites van de nieuwe oogst feestelijk onder de aandacht brengen bij hun klanten.

 

 

Reageer op dit artikel