nieuws

Deli XL tijdens Tour ’s nachts open

Leveranciers

Deli XL Nieuwegein is in de nacht van zaterdag op zondag open voor alle horeca-ondernemers. De horecagroothandel speelt hiermee in op de verwachte topdrukte in de Utrechtse horeca tijdens de start van de Tour de France, komende zaterdag in Utrecht.

Deli XL tijdens Tour ’s nachts open

De binnenstand van Utrecht is komend weekend overdag voor laad- en losverkeer hermetisch afgesloten. Horeca-ondernemers in de binnenstad kunnen door nachtopenstelling hun voorraad ’s nachts eventueel zelf aanvullen. Er wordt door het bedrijf in de tournacht in de binnenstad niet bezorgd. Voor last minute bestellingen heeft Deli XL zelfs een spoednummer in het leven geroepen: 030 607 11 33.
De Tour start zaterdagmiddag in de Domstad met een tijdrit. Zondag vertrekt de tweede etappe eveneens vanuit Utrecht. Er wordt gedurende het hele weekend gerekend op enorme drukte in de gehele binnenstad.

Reageer op dit artikel