nieuws

McCain start met koelverse friet; primeur voor Nederland

Leveranciers

McCain lanceert tijdens de Horecava 2015 in Amsterdam RAI de McCain Prime Chill’ koelverse friet. Het Canadese familiebedrijf was niet eerder actief in dat segment en heeft Nederland uitgekozen voor de mondiale introductie.

McCain start met koelverse friet; primeur voor Nederland

De frietproducent heeft Nederland en de Horecava 2015 in Amsterdam RAI uitgekozen voor de introductie van McCain Prime Chill’ koelverse friet.

‘Hiermee spelen we in op de wens van cafetariahouders die behoefte hebben aan kwalitatief betere koelverse frites’, aldus McCain.

Frietproducent

Een wereldprimeur van de grootste frietproducent ter wereld voor Nederland!

Het Canadese familiebedrijf was niet eerder actief in dat segment en heeft ons land uitgekozen voor de mondiale introductie.

Constante kwaliteit

‘McCain Prime Chill’ onderscheidt zich door een constante kwaliteit gedurende het hele jaar’, aldus de fritesproducent in het persbericht waarin de introductie wordt aangekondigd.

‘Hiermee springen we in op de wens van cafetariahouders die behoefte hebben aan kwalitatief betere koelverse frites.’

Prime Chill’

Met de introductie van Prime Chill’ boort McCain een nieuwe en grote markt aan.

‘Maar liefst 67 procent van de Nederlandse cafetaria’s maakt gebruik van koelverse frites. Wij garanderen met ons product een constante, hoge kwaliteit.’

Warm en krokant

En verder is te lezen: ‘Bovendien blijven de frites langer warm en krokant dan andere koelverse frites.’

‘Mooi meegenomen als je bedenkt dat ruim twee derde van de cafetariagasten de frites pas thuis opeet. De frites zijn zelfs na 10 minuten in een afgesloten familiezak nog lekker warm en krokant.’


Meer over de koelverse friet van McCain in de editie van Snackkoerier, die zaterdag 20 december verschijnt.

Reageer op dit artikel