nieuws

Aviko start Efteling-actie in de snackbar

Leveranciers

Snackbarondernemers die Aviko-producten voeren kunnen hun klanten vanaf maandag een actie aanbieden met kans op een sprookjesweekend voor vier personen bij attractiepark De Efteling.

Aviko start Efteling-actie in de snackbar

Aviko wil middels deze jaarlijkse cafetaria-actie haar ondernemers ondersteunen om zo gezamenlijk tot een beter bedrijfsresultaat te komen.

De actie die Aviko dit jaar houdt heeft als naam ‘Kraak de Code’. Alle klanten van ‘Vrienden van Aviko’-cafetaria’s maken middels dit online spel vanaf maandag 29 september tot en met 2 november 2014 kans op een sprookjesweekend voor vier personen bij attractiepark de Efteling.

Deelnemende ondernemers ontvangen POS-materiaal om de actie bij de klanten onder de aandacht te brengen. Bij elke nieuwe bestelling ontvangt de klant een winlot met een unieke code die op de site avikokraakdecode.nl gecheckt kan worden.

Reageer op dit artikel