nieuws

Kwalitaria, Plaza Food en Snackpoint genomineerd

Leveranciers

Kwalitaria, Plaza Food en Snackpoint zijn dit jaar genomineerd voor de GfK Formule Awards in de categorie fastservice. In 2013 won Kwalitaria de consumenten award en liet daarmee merken als McDonalds, Burger King en KFC achter zich.

Kwalitaria, Plaza Food en Snackpoint genomineerd

Kwalitaria, Plaza Food en Snackpoint zijn in de categorie fastservice genomineerd. Kwalitaria kwam vorig jaar als winnaar uit de bus, Snackpoint is een nieuwkomer in de top drie. In de categorie ‘on the move’ zijn de kanshebbers BP, Julia’s en Starbucks. BP is nieuw, Starbucks was vorig jaar nummer één.

Delifrance

Bagels & Beans, Delifrance en Douwe Egberts Café dingen in de categorie Shopper mee naar de prijs. In 2013 stond Bagels & Beans bovenaan. Douwe Egberts Café doet voor het eerst mee aan de top drie.

Ruim 7.000 gasten beoordeelden 60 formules op 20 aspecten waaronder prijs & kwaliteit, beleving & gastvrijheid en loyaliteit. Op donderdag 26 juni wordt bekend of Kwalitaria de prijs wederom mee naar huis mag nemen. GfK reikt de Formule Awards uit samen met Out of Home Shops.

Reageer op dit artikel