nieuws

Big Snack de Balk wordt Plaza de Balk

Leveranciers

Willem en Anneke Hiemstra stappen met hun cafetaria in Balk over van Big Snack, naar Plaza Food For All. Met ingang van 19 juni wordt Big Snack de Balk omgedoopt tot Plaza de Balk.

Big Snack de Balk wordt Plaza de Balk

De cafetaria van Willem en Anneke Hiemastra aan de Lytse Side te Balk staat sinds 2007 bekend als Big Snack de Balk. In 2012 werd de locatie getroffen door een flinke brand, waardoor de zaak tijdelijk gesloten moest worden. Het ondernemersechtpaar Willem en Anneke Hiemstra zette dit ongeluk om in iets positiefs.

Broodjes

Ze grepen deze gelegenheid aan om de luxe snackbar uit te breiden en om te vormen tot een cafetaria-restaurant. Ook het assortiment werd uitgebreid met diverse plates, menu’s en broodjes. Met deze aanpassingen groeide de cafetaria uit het jasje van Big Snack. Deze formule, die bestemd is voor de snackbar in de buurt, paste het echtpaar niet meer.

De formule Plaza Food For All van Sligro richt zich nog meer op gezinnen en biedt de ondernemers een folder die past bij het uitgebreide assortiment. De producten, kwaliteit en service blijven zoals het was, alleen dan met een nieuwe, frisse look.

Plaza

Elke maand verspreidt Plaza een actiefolder met voordeelbonnen. Daarnaast worden alle Plaza vestigingen vier keer per jaar onaangekondigd gekeurd op hygiëne, productkwaliteit, gastvriendelijkheid en voedselveiligheid.

Reageer op dit artikel