nieuws

Aviko geeft fotoshoot Oerfriet weg

Leveranciers

Aviko is een actie gestart waarbij ondernemers een professionele fotoshoot kunnen winnen met Oerfriet. Snackbarondernemers moeten om kans te maken op deze prijs een leuke foto van zichzelf met Oerfriet in hun eigen bedrijf maken en deze uploaden op de Oerfriet-Facebookpagina van Aviko.

Aviko geeft fotoshoot Oerfriet weg

De actie wordt in de eerstkomende editie van het vakblad Snackkoerier aangekondigd door de frietfabrikant uit Steenderen. ‘Ook trots op Oerfriet? Laat het zien op de Aviko Oerfriet Facebookpagina en maak kans op een professionele fotoshoot,’ zo meldt Aviko in Snackkoerier nummer 12. ‘Vertel ons waarom jij trots bent op Oerfriet en ondersteun dit met een leuke foto.’ De actie loopt tot week 34.

Oerfriet-aankleding

Aviko is recent begonnen met het inrichten van cafetaria’s in Oerfriet-stijl. Kokkie uit de Kunst in Diepenheim was de eerste die overging. Hier aan de wand hangt een voorbeeld van een professionele foto met Oerfriet met de ondernemer, Arold Zwoferink, er op.

Consumenten die een foto met Oerfriet uploaden maken kans op een Oerfriet-zitzak. Bekijk hieronder de video over Kokkie uit de Kunst in Oerfriet-stijl.

Reageer op dit artikel