nieuws

Nieuwe directeur voor Van Oers Groep

Leveranciers

Willem van de Vorst is de nieuwe algemeen directeur van de Van Oers Groep in Boxtel. Van de Vorst is per 8 april de opvolger van Maxim Hurkmans, die sinds januari 2011 in deze functie actief was.

Nieuwe directeur voor Van Oers Groep

‘Na een intensieve en succesvolle periode is in goed overleg de samenwerking met Maxim Hurkman per 1 maart 2014 beëindigd’, aldus de Van Oers Groep in een persbericht aan Snackkoerier. ‘Maxim wordt per 8 april opgevolgd door Willem van der Vorst.’

Snacks en salades

Hurkman was sinds januari 2011 algemeen directeur en heeft volgens de onderneming de afgelopen jaren ‘mede sturing gegeven aan de transformatie van Van Oers van een groothandelsorganisatie met productie naar enkel een productiebedrijf van snacks en salades met locaties in Boxtel en Oudenbosch’.

Mora, Unilever en Wessanen

De 48-jarige Van de Vorst is de afgelopen jaren in diverse marketing- en salesfuncties werkzaam geweest voor onder andere Mora, Unilever (Iglo en Ola) en Wessanen.

In de periode 2007-2008 was hij (ook) algemeen directeur bij de Van Oers Groep.

Foodbranche

‘Met zijn kennis en ervaring op het gebied van de foodbranche kan de Van Oers Groep nog meer vorm geven aan haar visie om uit te groeien tot een toonaangevende producent van snacks en salades’, zo besluit het persbericht.

Reageer op dit artikel