nieuws

Rooswinkel levert na overname voorlopig nog aan Snackpoint

Leveranciers

De overname van Rooswinkel door Sligro heeft voorlopig nog geen gevolgen voor leveringen aan cafetariaformule Snackpoint. De 53 Limburgse Snackpoint-ondernemers worden voorlopig als vanouds beleverd uit Roermond.

Rooswinkel levert na overname voorlopig nog aan Snackpoint

De overname van Rooswinkel door Sligro kwam voor Snackpoint-directeur Roger Gielen als een donderslag bij heldere hemel. Een dag na de bekendmaking had hij een overleg met Patrick Rooswinkel.

‘Voorlopig blijft alles bij het oude. Onze Limburgse franchisenemers worden gewoon vanuit Roermond beleverd’, zegt Gielen. Daarmee wordt een logistiek probleem omzeild. De dichtstbijzijnde andere VHC-grossiers zijn actief in het midden van het land. De Roermondse grossier is aangesloten bij groothandelscombinatie VHC waarmee Snackpoint een contract heeft voor levering. Sligro, met cafetaria-formule Plaza, is een directe concurrent. Hoe de leveringen op langere termijn ingekleed gaan worden is volgens Gielen nog niet bekend.

Reageer op dit artikel