nieuws

Aviko lanceert Mini Gratins voor foodservice

Leveranciers

Aviko introduceert de Mini Gratins voor de foodservicemarkt in Nederland. De gratins zijn in twee smaken verkrijgbaar: Asperge met Parmezaanse kaas en aardpeer met pastinaak.

Aviko lanceert Mini Gratins voor foodservice

Aviko heeft ‘de kleine broertjes van de grote gratins’ eerst op de Belgische foodservicemarkt gelanceerd. In Nederland vullen de kleine gratins het bestaande assortiment aan. Met de smaken asperge met Parmezaanse kaas en aardpeer met pastinaak wil Aviko de vergeten, maar smaakvolle groenten, een tweede culinair leven schenken.

De toepassingsmogelijkheden zijn door het formaat heel divers. Zo kunnen de gratins als hapje tussendoor of bij de borrel gegeten worden, maar ook als voorgerecht, als onderdeel van een buffet of traditioneel als bijgerecht.

Reageer op dit artikel