nieuws

Apenheul frituurt in nieuwe bio-olie Remia

Leveranciers

Dierenpark De Apenheul serveert sinds deze maand frites die 100 procent biologisch zijn. De bio-frites wordt bereid in een biologische frituurolie die Remia op verzoek van het park ontwikkelde.

Apenheul frituurt in nieuwe bio-olie Remia

Het gebruik van de biologische olie is volgens horecamanager Sybren Muijs van het Apeldoornse dierenpark een flinke stap naar een nog diervriendelijker, biologisch en verantwoord assortiment.

Als een product  niet verkrijgbaar is, dan zoekt Apenheul een leverancier die het ontwikkelt. ‘Op ons verzoek is Remia de biologische frituurolie gaan produceren.’ Het dierenpark kiest voor smaakvolle producten die verantwoord zijn en met gevoel en zorg zijn samengesteld. Remia levert daarin een actieve bijdrage met een assortiment biologische sauzen en nu dus ook de biologische frituurolie. De olie zit in een milieuvriendelijke bag-in-box verpakking. Ideaal voor Apenheul om op het duurzaamheidsaspect in te spelen.

Samenwerking

Apenheul stimuleert zijn leveranciers duurzame producten te ontwikkelen die nog niet verkrijgbaar zijn. Horecamanager Sybren Muijs: ‘We hebben al een keur aan biologische producten. We zien het als onze standaard om deze producten te voeren.’

Reageer op dit artikel