nieuws

IJsmerk Magnum opent pop-up store in Amsterdam

Leveranciers

IJsmerk Magnum opent 30 mei een eigen winkel in Amsterdam. In de winkel worden Magnums op bestelling naar wens van de gasten gemaakt.

IJsmerk Magnum opent pop-up store in Amsterdam

De Magnum Pleasure Store komt aan het Rembrandtplein. De tijdelijke pop-up store wordt 30 mei geopend door presentatrice/actrice Nicolette van Dam.
In een Magnum Pleasure Store worden Magnums op bestelling gemaakt zoals de klant hem wil hebben.  De beleving, en show, zit in het feit dat de gast voor zijn ogen zijn ‘eigen’ Magnum vorm ziet krijgen.
De zaak aan het Rembrandtplein  is de eerste Pleasure Store in Nederland.  Eerder dit jaar werd al een store in Milaan geopend. Ook in andere wereldsteden waren of zijn al stores te vinden. Onder meer Londen, Parijs, Istanbul en Mexico City komen aan bod in een promotiefilm die hier is te zien. De uitnodiging aan relaties van Unilever/Magnum voor de opening van de pop-up store in Amsterdam is ook op YouTube  te vinden en hieronder te zien.

Reageer op dit artikel