nieuws

Kroon bij een Oranje frietje

Leveranciers

Aviko tuigt een op kinderen gerichte consumentenactie op rondom de eind jauari geïntroduceerde oranje frites. Bij aanschaf van de zoete, van nature oranje gekleurde, frites krijgen ze een kroon cadeau.

Kroon bij een Oranje frietje

Precies op de verjaardag van Koningin Beatrix, introduceerde Aviko de zoete Sweet Potato Fries die van nature  oranje gekleurd zijn. De fritesfabrikant geeft daar nu een vervolg aan met een Oranje-actie  speciaal gericht op een select aantal cafetaria’s en attractieparken. De cafetariaklant of parkbezoeker krijgt bij aankoop van één portie Oranje Frites een kroon cadeau.
Hier is de klant koning! Zo luidt de tekst op de poster die alle deelnemers van Aviko’s Oranje-actie ontvangen bij bestelling van de Oranje Frites.

Reageer op dit artikel