nieuws

Lentecroquet exclusief voor horeca

Leveranciers

Kwekkeboom introduceert half april voor de twaalfde keer de lentekroket. De seizoenskroket is gevuld met een ragout op basis van asperges.

Lentecroquet exclusief voor horeca

De aspergecroquet wordt traditiegetrouw in een gelimiteerde hoeveelheid geproduceerd en is daarom, zoals het een echte seizoenskroket betaamt, slechts tijdelijk verkrijgbaar. Vanaf half april kan de consument voor deze ‘limited edition’ terecht bij de betere cafetaria’s en horecagelegenheden.

De lentekroket is, net als andere seizoenskroketten, exclusief voorbehouden aan de horeca. Een deel van het Kwekkeboom assortiment, waaronder de originele Kwekkeboom rundvleeskroket, zal in de loop van dit jaar voor het eerst verkrijgbaar zijn in het supermarktkanaal. De fabrikant verwacht dat de aanwezigheid van het merk in de supermarkt tot gevolg zal hebben dat consumenten ook vaker naar Kwekkeboom zullen vragen in de horeca. Marketingdirecteur Flip Houtman: ‘Een belangrijk deel van het assortiment, waaronder de speciale ‘limited edition’ kroketten, zal alleen in de  horeca verkrijgbaar zijn. Zo kunnen horecaondernemers zich blijven onderscheiden ten opzichte van de supermarkt.’ Het assortiment dat exclusief in de horeca beschikbaar blijft, bestaat onder meer uit de biologische productlijn, de goulash- en satécroquet en specials zoals de lentecroquet. In het najaar komt ook weer de bekende wintercroquet met zuurkool en stukjes rookworst.

Reageer op dit artikel