nieuws

Deli XL werkt samen met Snack Choice

Leveranciers

Deli XL en Snack Choice gaan een samenwerking aan. De nieuwe cafetariaformule verwacht met deze samenwerking snel te kunnen groeien in Nederland.

Deli XL werkt samen met Snack Choice

‘De complete buitendienst van Deli XL gaat de formule Snack Choice bij haar relaties onder de aandacht brengen’, zegt Martin Kniest, algemeen directeur Snack Choice, tegen Out of Home Shops. Deli XL wordt niet de preferred supplier, want Snack Choice werkt daarnaast ook samen met Kruidenier, Sligro en Hanos. De preferred supplier wordt deze week bekend gemaakt.

‘Vanaf mei 2013 verwacht ik mede door de samenwerking met Deli XL met zo’n vier vestigingen per maand te gaan uitrollen’, zegt Kniest. De eerste Snack Choice zou eigenlijk in januari plaatsvinden, maar is verplaatst naar 1 mei. Deze vestigingen wordt geopend in Apeldoorn.

Ook Simon de Ridder van Deli XL is blij met de samenwerking. ‘Dit is een mooie manier voor ons om extra waardetoevoegende activiteiten te kunnen bieden aan onze klanten.’

Reageer op dit artikel