nieuws

Cafetariatoppers vereeuwigd op schilderslinnen

Leveranciers

De cafetaria’s die in de top tien staan van de cafetaria Top 100 zijn door Sauzenleverancier Remia verrast met een schilderij van hun zaak. De ondernemers die hun schilderij inmiddels ontvingen reageren enthousiast.

Cafetariatoppers vereeuwigd op schilderslinnen

Op de  foto krijgt MaartenColijn jr. van Colijn snacks, broodjes, vis in Rhenen het schilderij uit handen van formulemanager Roy den Hartog.(links) en vertegenwoordiger Peter Oosterom (rechts). ‘Hartstikke leuk, super dat ze dit doen, reageerde Colijn enthousiast per telefoon. ‘Het krijgt een mooi plekje in de zaak. We hangen het bij andere foto’s en schilderijen van de zaak.’

Het Plein Fastfood in Zandvoort en Top 100 winnaar John van Holst reageerden eerder al enthousiast via Twitter. ‘Geweldig cadeau’, ‘schitterend’, ‘super mooi cadeau’, waren enkele van de reacties.

Reageer op dit artikel