nieuws

Voedingswaarde van snacks op poster

Leveranciers

Cora van Mora heeft gisteren in Amersfoort het eerste exemplaar van de Snackposter in ontvangst genomen. Op deze poster staan snacks met daarbij hun voedingswaarde. Ook staat bij ieder product vermeld hoeveel minuten je moet fietsen om de calorieën te verbranden.

Voedingswaarde van snacks op poster

Tienduizend ondernemers krijgen de Snackposter gratis thuis zodat ze hun klandizie bewuster kunnen laten snacken. De snackposter is een initiatief van het Voedingscentrum en de sector Fastservice van Koninklijke Horeca Nederland.

De overhandiging van het eerste exemplaar werd gepresenteerd bij de diploma-uitreiking van de Fastservice-opleidingen in Amersfoort waar 360 aankomende horecamedewerkers hun diploma hebben ontvangen.

De introductie van de Snackposter volgt op de gezamenlijke ontwikkeling van de Snackwijzer en de Caloriechecker voor de horeca in 2007.

Reageer op dit artikel