nieuws

Verkoop sauswinnaar Frambonaise gestaakt

Leveranciers

De winnende saus van de wedstrijd de Lekkerste Fritessaus 2005, de Frambonaise, is uit de handel gehaald. Dit omdat er te weinig vraag was naar de opvallend gekleurde fritessaus.

Verkoop sauswinnaar Frambonaise gestaakt

Dat meldt Snackkoerier. Vorig jaar won Hilda van der Hoop van Kwalitaria Annie van uit Millingen de sauswedstrijd van Remia. Als hoofdprijs werd de saus in productie gebracht. De interesse voor de knal roze saus bleef achterwegen.

‘Misschien dat deze saus over een paar jaar wel zou lopen’, beargumenteert Remia-woordvoerder Geor Schuurman het besluit. Hij merkt op dat een poosje geleden kranten berichtten dat frambozen het meest gezonde fruit zou zijn. Schuurman: ‘Dat had verleden jaar in de krant moeten staan.’

Dit jaar is de sauswedstrijd gewonnen door Edwin van de Velde van Dean’s Food and Drinks in Zierikzee. Van de Velde bedacht de Supersnacksaus, een pittige saus die voor alles is geschikt. Remia gaat de Supersnacksaus testen in cafetaria alvorens het besluit wordt genomen de saus in productie te nemen.

Reageer op dit artikel