nieuws

Super Snack samen met Smulwereld

Leveranciers

De zaken van Super Snack – de fastfood formule van groothandel Deli XL, gaan samen met die van Smulwereld. FFC wil met Smulwereld komen jaar groeien naar 150 vestigingen. Een deel van de groei komt voort uit de integratie met Super Snack.

Super Snack samen met Smulwereld

Edgar Seesink, operationeel manager van franchise friendly concepts, ffc,: Je kunt met een grotere groep één verhaal richting consument vertellen. Dat is krachtiger dan met twee kleinere groepen.’ Super Snack telt zo’n 35 ondernemers.

Deli XL en ffc gaan zich volgens Seesink ‘specialiseren in waar we goed in zijn. Ffc richt zich op het formulebeheer en de begeleiding van ondernemers, Deli XL op het logistieke proces, het assortiment en het verwerven van nieuwe locaties.’

De integratie van Super Snack is aangegrepen om Smulwereld te herpositioneren. Nieuw zijn onder meer de slogan ‘thuis in je buurt’, het logo en de verpakkingsmaterialen. Verder gaat de jaarlijkse fee naar beneden van 5000 naar 1300 euro. In Utrecht is de pilotstore nu ongeveer een maand operationeel. Het streven is om halverwege dit jaar alle vestigingen van Super Snack te hebben omgebouwd naar Smulwereld.

Reageer op dit artikel