nieuws

Super Snack-ondernemers mogelijk naar Kwalitaria

Leveranciers

Als het aan formulebeheerder Fast Food Concepts (FFC) ligt, worden de zes Super Snack vestigingen van het eerste uur omgevlagd tot Kwalitaria’s. Dat meldt FFC-manager Mark Laponder.

Super Snack-ondernemers mogelijk naar Kwalitaria

Vorig jaar nam groothandel Deli XL de Super Snack-keten over en gaf het beheer en acquisitie in handen van FFC (Vork, Kwalitaria, Smulwereld, Cookers en het vroegere Come Back). Deze twee partijen willen van de formule een marketingconcept maken zoals het vroegere Come Back. Alle Come Back vestigingen van FFC zijn inmiddels al omgevlagd tot Super Snack.

De zes ondernemers die al voor de overname bij Super Snack waren aangesloten zijn echter gewend aan een hardere franchiseformule. FFC denkt dat het daarom goed is om deze winkels te veranderen in Kwalitaria’s.

De afgelopen tijd zijn ook diverse Smulwereld-ondernemers overgestapt naar Kwalitaria, dat inmiddels vijftig vestigingen heeft.

Reageer op dit artikel