nieuws

Schwalbe-filmpjes Aviko online

Leveranciers

Aviko heeft de eerste Schwalbe-filmpjes van de WK-actie online gezet. De patatgigant uit Steenderen riep onlangs mensen op om filmpjes in te sturen waarin ze doen alsof ze worden getackeld. De winnaar van het WK Schwalbe krijgt een voetbalarrangement naar Duitsland.

Schwalbe-filmpjes Aviko online

Op www.wkschwalble.nl is onder andere te zien hoe een man zich opzichtig laat vallen wanneer hij een trap in een kantoorpand passeert. Een ander persoon simuleert een tackel bij het betreden van een kantoorpad, waarna hij tegen een schuifdeur knalt.

Tot 8 mei kunnen filmpjes en foto’s op de site worden geplaatst. Daarna wordt de winnaar van de Aviko-actie bekend gemaakt. De schwalbe is een nepval die lijkt op een duikvlucht van een zwaluw. Duitse voetballers staat hierom bekend. Het komende WK wordt gehouden in Duitsland en vindt plaats van 9 juni tot en met 9 juli.

Reageer op dit artikel