nieuws

Opvallend koffertje op Prinsjesdag

Leveranciers

Een opvallend koffertje werd op Prinsjesdag bezorgd bij diverse horecagrossiers en cafetariaketens. Bij nadere inspectie bleek het koffertje niet afkomstig van minister Zalm maar van het Ministerie van Lekkere Zaken.

Opvallend koffertje op Prinsjesdag

Met deze opvallende mailing introduceerde Remia de winnaar van de Wedstrijd Lekkerste Saus van Nederland 2006.
Het koffertje bevatte een tube van de Supersnacksaus waarmee cafetariahouder Edwin van de Velde (Dean’s Place, Zierikzee) de wedstrijd won.

Er komt ook weer een Lekkerste Saus 2007. Vanaf eind november kunnen cafetariahouders inschrijven voor deze wedstrijd die door Snackkoerier samen met Remia wordt gehouden. Een kans om ook uw speciaalsaus landelijke bekendheid te geven.

Reageer op dit artikel