nieuws

Nieuwe marketingdirecteur bij Ad van Geloven

Leveranciers

Marcel Joosten is met ingang van 15 augustus benoemd als Marketing Directeur bij Ad van Geloven/Mora snacks gevestigd in Tilburg. Joosten heeft een ruime ervaring in de foodservice en werkte onder meer bij cateraar Albron, Douwe Egeberts en Campina.

Nieuwe marketingdirecteur bij Ad van Geloven

De 41-jarige Joosten wordt bij Ad van Geloven eindverantwoordelijk voor de branding, innovatie, communicatie en activatie van Mora en de overige snackmerken van Ad van Geloven in Nederland en België. Hij wordt lid van de directie en rapporteert aan Peter Doodeman, Algemeen Directeur van Ad van Geloven.

Joosten heeft in het verleden diverse marketing functies vervuld bij United Biscuits, Campina en Douwe Egberts en was het afgelopen jaar werkzaam bij Albron catering & foodservice als marketingdirecteur.

Reageer op dit artikel