nieuws

Kwalitaria grootste formule in ranglijst

Leveranciers

Kwalitaria is de grootste formule in de Cafetaria Top 100 2011. Verhage heeft de tweede positie van Plaza overgenomen.

Kwalitaria grootste formule in ranglijst

Kwalitaria is met negentien cafetaria’s, één meer dan vorig jaar, de grootste formule in de Top 100. Op de tweede plaats volgt Verhage, dat met drie bedrijven groeide naar twaalf in de lijst. Dat ging ten koste van Plaza dat juist drie bedrijven ‘kwijtraakte’ en nu negen bedrijven in de lijst heeft.

In totaal wisten 56 bij een formule aangesloten bedrijven de ranglijst te halen. Dat is één meer dan vorig jaar. Dat betekent dat het aantal formulebedrijven onevenredig zwaar is vertegenwoordigd in de ranglijst. De oorzaak is onbekend, maar wellicht dat ‘formuleondernemers’ zich meer op de werkvloer kunnen richten vanwege de ondersteuning vanuit het formulehuis.

Formulehuizen

De toppositie met Kwalitaria zorgt er ook voor dat formulehuis ffc de grootste is in de lijst met 21 bedrijven. Verhage volgt met twaalf en Sligro met tien. FHC-Formulebeheer maakt een opmars, dit formulehuis telt nu negen bedrijven in de lijst tegen vier vorig jaar.

Meer over de Cafetaria Top 100 2011:

» Bekijk hier de Cafetaria Top 100 ranglijst van 2011

» Bekijk hier de formulebedrijven in de Cafetaria Top 100 van 2011

» Bekijk hier de formulebeheerders in de Cafetaria Top 100 van 2011

» Bekijk hier de Top 100-cafetaria’s per provincie voor 2011

Reageer op dit artikel