nieuws

Hanos voelt zich gepasseerd op Horeca EvenTT

Leveranciers

Hanos was niet welkom als standhouder op het Horeca EvenTT in Assen. De beursorganisatie laat weten al voldoende groothandels te hebben, maar de directeur van de Groningse Hanosvestiging voelt zich geboycot.

Hanos voelt zich gepasseerd op Horeca EvenTT

‘Het is geen afspiegeling van de werkelijkheid dat wij niet aanwezig waren op de beurs’, vindt directeur Hans Kranenburg van Hanos Groningen. Hij had graag in Assen de formule Anytyme van Hanos gepresenteerd.

Toen hij zich aanmeldde voor de beurs werd hem verteld dat er geen beursruimte meer was, later bleek dat er afspraken zijn tussen Horeca EvenTT en drie andere groothandels, te weten Actifood, Deli XL en Rombouts. Onderdeel van die afspraak is dat er geen andere groothandels op de beurs komen.

‘Drie is genoeg. Ik wil ook ruimte overhouden voor kleinere standhouders’, zegt beursorganisator Jan Vlap. ‘Daarbij heeft Actifood een soortgelijke formule als Anytyme. Wat ons betreft had toelating van Hanos geen toegevoegde waarde.’

Daarbij heeft Hanos het voor zichzelf verpest, vindt Vlap. Nadat hij in eerste instantie aangaf dat er geen plek was, kreeg hij via een privé mailadres een standaanvraag. ‘Na een beetje naspeuren bleek dat de mail afkomstig was van de formulemanager van Anytyme. De manier waarop vind ik niet netjes.’

Het Horece EvenTT vond plaats van maandag 8 tot en met woensdag 10 februari in Assen.

Reageer op dit artikel