nieuws

Gerard Joling bij Cafetaria Top 100

Leveranciers

Gerard Joling heeft tijdens de bekend-making van de Cafetaria Top 100 voor ontspannende momenten gezorgd. In Locomotion in Zoetermeer trad Joling op voor een zaal vol met topcafetaria’s.

Gerard Joling bij Cafetaria Top 100

Joling is sinds enige tijd het uithangbord van saus- en vetleverancier Remia en dus inmiddels een vertrouwd gezicht in de branche. Grappig detail is dat het Cafetaria Top 100 evenement vorig jaar werd opgeluisterd met een optreden van Gordon, die op tv regelmatig een koppel vormt met Joling onder de naam Geer en Goor.

Gerard Joling is een Nederlandse zanger en presentator, die in de jaren tachtig bekend werd in de Soundmixshow van Hennie Huisman. De laatste jaren is hij vooral actief met De Toppers, een muzikale formatie bestaande uit Rene Froger, Gordon en Gerard Joling.

Reageer op dit artikel