nieuws

Frites Español wint friteswedstrijd

Leveranciers

De Frites Español, bedacht door Marvin Meeuwig van Vitaria Eeterij Family Nieuw Vennep, is winnaar van de Frites Special Wedstrijd die formulehuis FHC-formulebeheer onder haar franchisenemers hield. Het winnende frietje staat binnenkort bij alle bij aangesloten cafetaria’s op de kaart.

Frites Español wint friteswedstrijd

Franchisenemers van de FHC-formules Foodmaster, Family en Merksnack konden hun favoriete fritesrecept insturen en laten beoordelen door een jury van fritesliefhebbers. Die kozen vijf finalisten: de Frites America, de Frites Waterfiets, Frites Español, Fresh Fish Fries en de Salade Patatas Fritas. Uiteindelijk werd de Frites Español tot winnaar van de Frites Special Wedstrijd uitgeroepen. Volgens de jury maken de combinatie van krokante frites, verse groenten met roerei, stukjes gehakt met een stevige bite en een pikante Tabasco saus, de Frites Español tot een heerlijk en originele frites special ‘met een vleugje Spaans temperament’.

Meeuwig kreeg voor zijn prestatie een Frites Special Bokaal uitgereikt en honderd kilogram verse frites van wedstrijdsponsor Aviko. Bovendien wordt het winnende ‘frietje’ in september en oktober in de consumentenacties van de formules Family, Foodmaster en Merksnack opgenomen.

Reageer op dit artikel