nieuws

Cora van Mora weer op de buis

Leveranciers

Cora van Mora komt definitief terug op de buis. In november is het kroketfenomeen van weleer weer te zien in talrijke reclamefilmpjes op de Nederlandse tv. Vooral de start van Cora van Mora op tv zal een knaller worden.

Cora van Mora weer op de buis

Dat voorspelt Hans Vermeulen van snackleverancier Ad van Geloven. Ad van Geloven nam het merk Mora over van Unilever. In maart dit jaar verklapte Vermeulen al dat er achter de schermen aan een comeback van Cora wordt gewerkt.

Begin november is het zover. ‘En de eerste zes weken worden heel intensief. We willen Mora echt weer op de kaart zetten’, belooft Vermeulen in De Volkskrant. In de nieuwe spotjes gaat Cora van Mora op zoek naar een nieuwe Cora. Deze zoektocht duurt minimaal een jaar.

Cora van Mora was zestien jaar lang een vertrouwd snackgezicht in de reclameblokken op tv. Vijf geleden kwam er een einde aan de ‘kroketcarrière’ van actrice Juliëtte de Wijn. De nieuwe campagne met de inmiddels 44-jarige Cora wordt verzorgd door reclamebureau Leukwerkt Worldwide. Dit bureau zit ook achter de blauwe leeuw van Postbank en het happen naar koek van Peijnenburg.

Reageer op dit artikel