nieuws

Coldfood en Buitenhuis heten voortaan Royaan

Leveranciers

De snackfabrikanten Coldfood en Buitenhuis heten vanaf 1 januari Royaan. Op de Horecava worden de nieuwe naam en logo gepresenteerd. Eerder dit jaar nam Buitenhuis uit Wijk bij Duurstede Coldfood over. De twee organisaties worden langzamerhand samengevoegd tot één bedrijf met onder andere een marketing- en verkooporganisatie.

Coldfood en Buitenhuis heten voortaan Royaan

‘Bij een nieuw bedrijf hoort een nieuwe naam’, zegt marketingmanager Jelka Molenaar namens de fabrikant. ,,Royaan, zoals we samen gaan heten past boij al onze merken. Er zit iets ‘royaals’ en iets koninklijks (Royal) in. Dat past bij onze uitstraling.’’

De nieuw naam is met een brief al naar de klanten gecommuniceerd zodat die niet ineens voor verrassingen komen te staan. ,,Het logo houden we nog even geheim en laten we pas op de Horecava zien’’, aldus Molenaar

De merken Van Dobben, Kwekkeboom, Laan en Buitenhuis blijven gewoon als handelsnamen bestaan. ‘Kwekkeboom en van Dobben zijn bij de consument bekende sterke merken. Laan en Buitenhuis hebben een goede naam in de foodservicebranche.’

Reageer op dit artikel