nieuws

Burger King DE met Sara Lee in coffeebars

Leveranciers

McDonald’s start in Duitsland met koffieshops. De hamburgergigant wil per jaar honderd filialen moderniseren. Negentig procent van die filialen moeten worden uitgerust met een Burger King Coffeebar.

Burger King DE met Sara Lee in coffeebars

Sara Lee, van Douwe Egberts, is de koffiepartner bij de Duitse Burger Kings.

Piazza d’Oro

De topman van Burger King Duitsland, Andreas Bork, wil in de BK Coffeebars Piazza d’Oro, het premiummerk van Sara Lee voor de horeca, gaan schenken. Het Italiaanse Bindi zal het gebak gaan leveren dat bij de koffie wordt geserveerd.

Nieuwe vestigingen

Burger King wil in Duitsland dit jaar nog 25 nieuwe filialen openen, meldt Outofhome-shops. Er is sprake van ‘een paar honderd’ nieuwe restaurants de komende jaren. Op het moment heeft Burger King al ruim zevenhonderd vestigingen bij onze Oosterburen.

Reageer op dit artikel