nieuws

‘Aviko-krakers’ houden stand

Leveranciers

De krakers in het oude fabriekspand van Aviko blijven. Ze hebben kenbaar gemaakt voorlopig op de plek in Hoog-Keppel te blijven zitten. Dat hebben ze de gemeente Bronckhorst laten weten.

‘Aviko-krakers’ houden stand

Dat meldt De Gelderlander, waar inmiddels een flinke discussie op de site gaande is.. De gemeente en Aviko zien het liefst de krakers nog vandaag vertrekken uit de oude, leegstaande fabriekruimtes. Dit omdat Aviko plannen heeft voor een grondige sanering van het complex.

Sanering

‘We zijn van mening dat we niet per se weg hoeven voor deze sanering. Het gebeurt zo vaak dat er gesaneerd wordt en dat bewoners blijven zitten’, zo laten de krakers in een brief aan de gemeente en Aviko weten. De krakers later verder weten te vertrekken wanneer het complex is verkocht.

Zie ook:

Krakers bezetten Aviko-fabriek

Reageer op dit artikel