nieuws

Nieuwe look en inrichting voor Snackcorner de Eendracht

Interieur 438

Nieuwe look en inrichting voor Snackcorner de Eendracht

De nieuwe eigenaren van Snackcorner de Eendracht in Apeldoorn hebben hun zaak gerestyled en heropend. De cafetaria heeft niet alleen een nieuwe look, maar ook meer ruimte voor gasten.

Snackcorner de Eendracht wordt sinds februari 2019 gerund door Jumei Lui, haar man Zhou Chen en dochter Wendy Chen. Halverwege september is de zaak heropend.

Ruimtelijker en efficiënter

De cafetaria is een stuk ruimtelijker geworden, doordat het werkgedeelte kleiner is, vertelt Wendy Chen. ‘De toonbank en de vitrine stonden eerst verder de zaak in, tot de pilaren. Dat was niet efficiënt, we moesten daardoor veel meer lopen.’ Door alles een stuk naar achteren te plaatsen, kan het team sneller werken en zijn er 12 tot 15 zitplaatsen bijgekomen.

Snackcorner de Eendracht

Verschillende zitplaatsen

Er is variatie in het eetgedeelte door verschillende zitplaatsen: zes tafels met elke vier stoelen waar gasten wat langer zitten, twee kleine tafeltjes met krukken, een leestafel met krukken, een comfortabele bank bij het afhaalgedeelte en een paar krukken naast de ijshoek.

De restyling van Snackcorner De Eendracht is gedaan in samenwerking met A3 Interieurbouw. Voor de verbouwing is de zaak een week dicht geweest.

Bekijk hieronder de foto’s


Foto's

Reageer op dit artikel