nieuws

AnyTyme De Wijk in nieuw jasje gestoken

Interieur 793

AnyTyme De Wijk in nieuw jasje gestoken

Margreet en Klaas Talen van AnyTyme De Wijk hebben hun cafetaria een compleet nieuwe look gegeven. Ook de indeling van de zaak in het gelijknamige Drentse dorp is omgegooid. ‘Alles gaat nu veel gemakkelijker.’

‘De hele zaak is veranderd’, zo laat medewerker Claudia Lip van AnyTyme De Wijk weten. ‘Het is nog niet klaar, volgend jaar krijgen we een nieuwe counter. Alles gebeurt in stappen, zodat we open kunnen blijven.’

Schoolstoelen en groene tegeltjes

Deze week zijn de nieuwe tafels en stoelen gekomen. ‘Een soort schoolstoelen, en banken in dezelfde bruine kleur. De nieuwe tafels zijn minder zwaar, zodat we ze makkelijker kunnen verschuiven. Met de groene tegeltjes erbij is het een unieke stijl.’

Samen bedacht

De AnyTyme-ondernemers hebben samen met medewerkers de nieuwe look bedacht, zegt Lip. ‘Ze zijn zelf op zoek gegaan en hebben alles aan ons laten zien. We hebben het samen beslist. De zaak is meer van nu; moderner en rustiger.’

Sneller werken

De routing is ook aangepakt. ‘De vaatwasser en de wc hebben een andere plek gekregen. Voorheen moesten we door de zaak lopen om in de afwaskeuken te komen. Nu gaat alles een stuk sneller. De counter is een stukje naar achteren geplaatst om meer ruimte in de zaak te creëren. We hebben nu drie extra tafels.’

Overzichtelijker

De bar aan de counter is verdwenen. ‘Dat was om een biertje te drinken, maar dat verkopen we niet meer. Nu hebben we een hoge tafel met zwarte krukken in de zaak, met kranten en tijdschriften. Ook achter de counter is de indeling anders, de ijsmachine heeft een andere plek. Het is allemaal een stuk overzichtelijker.’


Reageer op dit artikel