nieuws

Snackland Huizen presenteert compleet nieuwe look

Interieur 1132

Snackland Huizen presenteert compleet nieuwe look

Snackliefhebbers in Huizen zullen cafetaria Snackland waarschijnlijk niet meer herkennen. Na 11 jaar heeft de zaak van ondernemer Zakaria Gendi een compleet nieuwe look gekregen.

Zakaria Gendi runde voorheen twee horecazaken op deze locatie in Huizen: eetcafé de Knabbelaar en Snackland Holleblok, naast elkaar. Nu zijn ze omgebouwd tot één moderne zaak, met meer sfeer, rust en beleving. Ook is de cafetaria veel efficiënter ingericht.

Alles vernieuwd

De nieuwe inrichting van Snackland is het werk van A3 Interieurbouw. Zowel het gehele interieur als de voorpui, de vloer, wanden, plafond en de toiletten zijn compleet vernieuwd. Daarnaast zijn er 15 tot 20 extra zitplaatsen gecreëerd, met een winkeloppervlak van 67 vierkante meter.

Amerikaanse charbroiler

De bakwand, de kassa en vitrine staan nu centraal in de zaak. De bakwand is een Pitko van F1rstcool, met twee snack- en zes frietmandjes. Ook heeft de zaak een grote, 120 centimeter brede Amerikaanse charbroiler, het enige apparaat dat op gas werkt. Snackland staat namelijk bekend om z’n spare ribs.

Bekijk hieronder de foto’s

Beeld: A3 Interieurbouw


Foto's

Reageer op dit artikel